Bel 073 6147438

Geschiedenis

IMG 0915

Sinds 1935

In 1935 richtte de heer Frans van Herwijnen zijn gelijknamige Woning- en Meubelstoffeerdersbedrijf op. Hij vestigde zich op de zolder van zijn woonhuis aan de St. Janssingel te ’s-Hertogenbosch. Na een aantal moeilijke oorlogsjaren begon het bedrijf langzaam uit zijn jasje te groeien. De heer Frans van Herwijnen besloot daarop in 1958 een bedrijfspandje aan de Poort van Diepen in het centrum van ’s-Hertogenbosch te betrekken.

Ook zijn zoon de heer Ben van Herwijnen had intussen de liefde voor het vak gekregen. Hij besloot, na een paar jaar in een woningstoffeerdersbedrijf gewerkt te hebben, om in 1964 bij zijn vader in de zaak te gaan werken. In korte tijd groeide het bedrijf en men huurde steeds meer ruimte bij.

Toen in 1969 de heer Frans van Herwijnen kwam te overlijden nam zijn zoon de heer Ben van Herwijnen het hele bedrijf van zijn vader over. In 1979 barste het bedrijf uit zijn voegen en daarop werd besloten om een groter bedrijfspand aan de Brede Haven te betrekken.

Footer Home2

De woningstoffering werd afgestoten en men specialiseerde zich uitsluitend op het meubelstofferen. Ook de heer B. van Herwijnen wist de liefde voor het vak over te brengen op zijn zoon. Dus trad ook de heer Maickel van Herwijnen na het behalen van de benodigde diploma’s in 1992 in dienst bij zijn vader. Ook hij is verknocht aan het ambachtelijke vak. In 2015 nam ook Maickel het hele bedrijf weer over van zijn vader

En zo staan wij al drie generaties lang garant voor kwaliteit en liefde voor het ambachtsvak.

Afspraak maken?

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?